Meteen naar de inhoud
Home » Blog alles over migraine

Blog alles over migraine

migraine met neurologische uitval

Migraine met neurologische uitval

Migraine met neurologische uitval duiden lukt het best door de symptomen te koppelen aan de blauwdruk van de ziel met haar vijf bollen of wielen. Aan elke energiebol is een emotie gekoppeld en bovendien een zintuig en een helder zintuig.

migraine mer aura en de pil

Migraine met aura en de pil

Een meisje wordt geboren met een nest van 512 eicellen. Dit aantal wordt ook weerspiegeld in de blauwdruk van de ziel met 8 * 8 * 8 = 512 energiebollen. Vanaf het jaar en de maand van haar eerste menstruatie wordt haar energiesysteem gereinigd tijdens elke menstruatie. In de stopweek is oestrogeen niveau lager en komen oude eigenwaarde emoties omhoog.

migraine zonder hoofdpijn duizelig

Migraine zonder hoofdpijn duizelig

Migraine zonder hoofdpijn duizelig is een vorm van migraine welke te behandelen is zonder medicatie. Oorzaken zijn een fysiek of emotioneel ongeluk. We zetten lichtlijnen recht. Lees ook de ervaringen van cliënten bij dit ziektebeeld.

migraine hoofdpijn

Migraine aanval duur en statistieken

migraine aanval statistieken wereldwijd zoals 10% van de beroepsbevolking, 18% vrouwen en 8% van de mannen heeft migraine aanvallen. 35% ondervindt moeilijkheden hierdoor op het werk.

migraine hoofdpijn en impact op gezinsleven

Migraine hoofdpijn impact

Migraine Hoofdpijn patiënten lees deze informatie. Stop met pijnstillers slikken. Ga samen met mij op zoek naar de innerlijke spanning of een ongeluk welke de hoofdpijn telkens veroorzaakt.

migraine door pil

Migraine door pil of door lage eigenwaarde?

Migraine door pil is gerelateerd aan oude emotionele lading. Jonge vrouwen krijgen juist door hun anticonceptie pil gebruik last van migraine. De verschijnselen vinden plaats in de stop week. Was je in de week voor je ongesteldheid altijd al kribbig, depressief en had je hoofdpijn?

migraine aanval oorzaak

Migraine aanval oorzaak

Migraine aanval oorzaak uit de kindertijd 1 hoofd geraakt 2 boze volwassene welke zich op jou afreageerde. Nu ben je zelf niet aardig? Althans je hebt het idee dat jezelf niet aardig bent en staat daarom als maar klaar voor anderen om aardig gevonden te worden. Ook kan je jouw zelf niet mooi vinden en daarom een creatief beroep hebben om als maar mooie dingen te ontwerpen en te maken.