Meteen naar de inhoud
Home » Migraine structureel verlichten

Migraine structureel verlichten

Wat is migraine?

Wat is migraine en wat helpt tegen migraine zijn de meest gestelde vragen. Hoe kan je migraine symptomen herkennen? Wat is een migraine aanval?Welke migraine pillen of migraine medicatie krijg je voorgeschreven? Heb je spirituele migraine tips vanuit 25 jaar spiritueel genezen? Hoe kan je een migraine aanval stoppen? Alvorens jouw acute of chronische klachten door energetisch behandelen te verhelpen is het handig op je eerst te verdiepen in jouw migraine oorzaak. Dat krijg je antwoord op de vraag migraine wat te doen? Ook voor oogmigraine of clusterhoofdpijn ben je welkom in mijn  praktijk. Een leven zonder migraine aura en migraine aanvallen en migraine medicijngebruik is mijn doel. Lees de aanbevelingen van migraine cliënten en overtuig jezelf. 

Vele factoren dienen te worden meegenomen om uit te leggen wat migraine aanvallen zijn. Er bestaan een aantal verschillende zienswijzen.  Ik noem er allereerst een aantal welke te vinden zijn op het internet vanuit reguliere artsen. Mijn persoonlijke zienswijze na 25 jaar migraine patiënten behandeld te hebben als genezend medium is heel anders. Deze is afgeleid van oude Egyptische occulte kennis.

Wat is migraine volgens het internet

Migraine is een neurologisch syndroom dat wordt gekenmerkt door veranderde waarneming, ernstige hoofdpijn en misselijkheid. Fysiologisch gezien is de hoofdpijn een neurologische aandoening die vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Het woord migraine is afgeleid  van het oude Franse woord migraigne (oorspronkelijk als “megrim” gespeld maar sinds 1777 in de hedendaags spelling. De Franse term is afgeleid van een vulgaire uitspraak van het laat-Latijnse woord hemicrania. Deze is weer gebaseerd op het Griekse woord hemikrania wat van oorsprong  “half” en “schedel” betekent.

De typische migraine hoofdpijn is unilateraal (pijn aan 1 helft van het hoofd) en pulserend, en duurt van 4 tot 72 uur. Migraine symptomen zijn misselijkheid, braken, fotofobie (verhoogde gevoeligheid voor licht) en phonofobie (verhoogde gevoeligheid voor geluid). Ongeveer een derde van de mensen die lijden aan migraine hoofdpijn, ervaart een aura of lichtflits alvorens de aanval zich aandient.

De eerste migraine behandeling is met pijnstillers voor de intense hoofdpijn en  een anti-emeticum voor de misselijkheid en bovendien het vermijden van nieuwe triggers. De migraine oorzaak is regulier gezien onbekend; de meest voorkomende theorie is een stoornis van het serotonergische controlesysteem. Om deze reden worden migraine pijnstillers gebruikt.

Wat is migraine volgens reguliere artsen

Migraine is de ergste vorm van hoofdpijn. Een ziek gevoel of een wazig zicht of flitsende lichten voor de ogen kunnen meestal aan deze hoofdpijn voorafgaan. Een migraine begint meestal met een felle, kloppende pijn aan één kant van het hoofd. Deze pijn kan zich verspreiden en gaat vaak gepaard met misselijkheid en braken. Het kan uren of dagen duren. Migraine wordt veroorzaakt door de verwijding en samentrekking van de bloedvaten aan de ene kant van de hersenen.

Migraine – Een bepaalde vorm van terugkerende hoofdpijn die vaak voorkomt in families. Volgens de International Headache Society moet migraine hoofdpijn aan vier van de volgende kenmerken voldoen: aan 1 kant van het hoofd, pulserend of kloppend en verergerd door dagelijkse dagelijkse activiteiten zoals traplopen of zwaar huishoudelijk werk.

Migraine symptomen zoals onverklaarbare lichten of visuele stoornissen, voorbijgaande gevoelloosheid, onverklaarde aanvallen van buikpijn of misselijkheid, enz., Die allemaal worden beschouwd als onderdelen van een volwaardige migraineaanval. Onverklaarbaar?

Migraine met aura

Mensen die last hebben van deze hoofdpijn hebben nu en in het verleden veel last van een acute hoofdpijn, voorafgegaan door een neurologisch symptoom, zoals een lichtflits. Een aura gaat niet altijd vooraf aan elke migraineaanval. Oudere patiënten merken soms op dat hun hoofdpijn verdwenen is, maar dat ze nog steeds aura-symptomen hebben.

Migraine zonder aura

Mensen die last hebben van deze hoofdpijn hebben nu en in het verleden veel last van een acute hoofdpijn, voorafgegaan door een neurologisch symptoom, zoals een lichtflits. Een aura gaat niet altijd vooraf aan elke migraineaanval. Oudere patiënten merken soms op dat hun hoofdpijn verdwenen is, maar dat ze nog steeds aura-symptomen hebben.

Migraine zonder aura

Patiënten met gewone migraine hebben nog nooit de neurologische waarschuwingssignalen van een aura of lichtflits ervaren. Ze kunnen een dreigende hoofdpijn aan zien komen door vage signalen zoals vermoeidheid of uitbarstingen van energie, verhoogde of verminderde eetlust of angst. Sommige studies suggereren dat 80% van de migrainepatiënten een migraine zonder aura hebben.

Gevolgen langdurig medicijn gebruik

Het is een bewezen feit dat het frequente gebruik van migraine medicatie jouw  immuunsysteem zwak en kwetsbaar maakt voor andere ziekten. Het overmatig gebruik van medicijnen voor migraine en hoofdpijn kan een effect hebben op het produceren van nog meer hoofdpijn. Deze dienen ook weer onderdrukt te worden. Als gevolg hiervan verdienen farmaceutische bedrijven veel geld. Je kan dus van hen blijven kopen en kopen, jouw verzekeringsgeld verspillen en jouw gezondheid in gevaar blijven brengen. Dit biedt alleen een tijdelijke verlichting van migraine die op de lange termijn niet gezond is! Wat helpt tegen migraine? (structureel)

Wat kan je tegen die hoofdpijn doen?

Migraine voorkomen was al in het oude Egypte een studie onderwerp. De oude Egyptenaren gebruikten de grote pyramide voor spirituele initiaties. Het blijkt dat deze vorm zowel boven als onder de grond een deel van de puzzel bevat om migraine aanvallen en alle soorten hoofdpijnen te stoppen. Hoe kan dat?

Migraine voorkomen door behandeling met Heilige Geometrie vormen

Wat helpt er tegen migraine? Structuur ! Deze vorm bevindt zich in ons hoofd en is het startpunt van ons bewustzijn. Om deze reden zijn migrainepatiënten bij een aanval erg gevoelig voor pijn, licht en geuren. Het bovenstaande figuur representeert ons pijn lichaam. Bovendien wordt het innerlijke licht door dezelfde geometrische vorm gecreëerd. Om deze reden sluiten migraine patiënten de gordijnen om zowel het innerlijk licht als het licht van buitenaf te blokkeren. Geen licht op de pijnappelklier vertraagt het roteren van de geometrische vormen en als zodanig ontstaat er minder pijn. 

migraine pijn lichaam
migraine pijn lichaam

Verlies van deze oude kennis

Door deze oude heilige geometrie van de Egyptenaren en Tibetanen te bestuderen, betreed je een andere dimensionale wereld. Het werkt met de 2 basisprincipes van het richten van energieën: 1) aandacht en 2) intentie. De intentie zet alles in beweging. Wat je wilt, gebeurt ogenblikkelijk. Dit is het belangrijkste voertuig om migraine aanvallen te stoppen.

We weten dat we als mensheid in de oudheid een veel hoger niveau van bewustzijn hebben gehad. Deze principes herinner je direct zodra je het ABC van de heilige geometrie leert. Je diepe innerlijke weet dit nog heel goed.

De kennis op de planeet over deze occulte zaken verdween en bleef alleen behouden in de kloosters en bij inheemse stammen. Elke mens op de planeet – en dus ook jijzelf – heeft een diep innerlijk weten over deze kennis. Goed toepasbaar voor migraine. Zodra je er een verbinding mee maakt ontvouwd zich te rest. Dit kan je gebruiken om de aanvallen te stoppen of jouw hoofdpijnen te stoppen. Of je laten behandelen voor jouw migraine. 

Hoofdpijn oorzaken en migraine oorzaak

Een migraine oorzak heb ik weten te identificeren na meer dan 25 jaar als genezend medium actief te zijn geweest. Ik durf te stellen dat de oorzaak van migraine en de oorzaken hoofdpijn te categoriseren zijn in 2 belangrijke groepen. Zelf heb ik heb een ander perspectief dan de reguliere aanpak door (huis) artsen. Ik kijk naar jouw innerlijke emotionele lading en heilige geometrie balancering. De heilige geometrie uitlijning vindt plaats in jouw aura in en om je lichaam heen en natuurlijk met name bij jouw hoofd. Maar ook buiten jouw hoofd bij oog migraine. 

Vanuit mijn perspectief is elke pijn gerelateerd aan verkrampte samengetrokken energie, welke extreem veel angst in zich herbergt. De samentrekking treedt op bij een plotselinge traumatische ervaring. Dit kan fysiek (hoofd)  of emotioneel (hart) van aard zijn. Heb redelijk wat migraine patiënten gezien in combinatie met seksueel misbruik in het verleden. Een trauma met mannen (vader, leraar, oom of opa) geeft migraine hoofdpijn aan de rechterkant. Een trauma met vrouwen (lerares, tante, moeder of oma) geeft migraine hoofdpijn links.

Of je last hebt van een fysiek ongeluk of een emotioneel trauma in beide gevallen is de geometrische uitlijning uit balans. De drie draaiende geometrische vormen in jouw hoofd en hart welke verbonden zijn met het reukzintuig, gevoelszintuig en gezichtsvermogen zijn gezamenlijk niet perfect in  balans. Dit is de echte oorzaak van migraine aanvallen en alle verschillende soorten hoofdpijnen. (oog migraine of cluster hoofdpijn, Sinus Hoofdpijn en Spanningshoofdpijn) Ik heb 25 jaar onderzoek gedaan om migraine en hoofdpijn patiënten te helpen weer een normaal leven terug te geven.  De oplossing voor migraine en hoofdpijnen is het recht zetten en balanceren van twee energielijnen in het hoofd. In het geval van extreme migraine of cluster hoofdpijnen is het ook noodzakelijk om traumatische ervaringen te verwerken of ongelukken waarbij jouw hoofd of nek in het verleden een flinke klap heeft gekregen weer te herinneren. Je kan ook last hebben van migraine zonder hoofdpijn duizelig.

Vertrouwen in innerlijke migraine aanpak

Je hebt al veel jaren allerlei oplossingen gezocht om jouw migraine aanvallen of hoofdpijnen te voorkomen? Je hebt dan hoogst waarschijnlijk weinig vertrouwen in onze nieuwe innerlijke aanpak. In het geval dat jouw moeder of grootmoeder ook last had van migraine aanvallen of hoofdpijn dan heb je waarschijnlijk een sterke overtuiging meegekregen dat je met migraine moet leren leven.

Overtuiging chronische aard migraine

Door pijnstillers te nemen heb je geen vertrouwen dat je er ooit nog vanaf komt. Onbewust heb je besloten dat jouw migraine aanvallen of hoofdpijnen chronisch zijn voor de rest van jouw leven. Deze overtuiging heeft grote gevolgen voor jouw familie, gezondheid en vermogen gedurende jouw leven. Het zit erg in de weg naar meer levensgeluk. Je hebt de vraag wat helpt er tegen migraine ? beantwoord met niets.

In het geval de migraine aanvallen gekoppeld zijn aan jouw cyclus is de overtuiging nog sterker. Vrouwen zijn dan heel vaak er van overtuigd dat ze pas tijdens de overgang verlost worden van hun aanvallen. Ook is het vaak zo dat als 1 of beiden ouders met hetzelfde ziektebeeld jarenlang geworsteld hebben de overtuiging voor een oplossing er niet is. Deze clienten zijn zeer sceptisch.

Gevolgen voor sociaal leven

Als je kinderen hebt is elke aanval ook een probleem doordat je minder goed voor hen kan zorgen. Hier kan je een schuldgevoel voor ontwikkelen. Werk je dan heb je door de te verwachten absentie ook een schuldgevoel.

Je wilt collega’s niet opzadelen met jouw werk. Indien je vader of moeder of grootouders ook al jaren lang last van migraine aanvallen hebben (gehad) dan is de overtuiging dat het niet over gaat ook nog eens krachtiger. Ook zij hebben waarschijnlijk van alles al geprobeerd. In dit geval heb  je de emotionele lading welke de aanvallen veroorzaakt van je familie geërfd. Het is dan in feite niet jouw probleem. Zolang je jezelf er mee identificeert is het laster om er objectief naar te kijken vanuit jouw innerlijk.

Ook verzoeken we je niet langer te vertrouwen op externe producten, massage of welke techniek dan ook aangeprezen door derden. We vragen jou naar binnen te keren en de oorzaak van jouw aanvallen te gaan zoeken met hulp van ons. Heb je vertrouwen?

Hoe kan je migraine voorkomen?

Hoe kan je de aanvallen  voorkomen? Het duurde best wel lang voordat ik de stap kon nemen om de aanpak neer te zetten. Zie hiervoor de Stop Headaches Facebook pagina met meer dan 2.000 likes. Er bestaan veel overtuigingen in het complementaire zorg circuit. Deze zijn naar de achtergrond verschoven. Het delen van kennis en ervaring kan geen kwaad. Kijk ook eens op het blog bij migraine. 

Het bewust zijn van het verdriet van miljoenen hoofdpijn patiënten deed me beseffen er moet iets gebeuren. Ik heb door het 25 jaar lang behandelen van patiënten als genezend medium een schat aan ervaring opgedaan. Het overdragen van deze technieken aan migraine en hoofdpijn patiënten om henzelf op een innerlijke wijze te balanceren zou geweldig zijn. Wat helpt tegen hoofdpijn rechterkant op een structurele manier? Welke behandeling helpt tegen heftige migraine klachten? Je bent uiteraard van harte welkom in mijn praktijk mocht je twijfelen aan je eigen capaciteiten. Pak je eigen leven weer terug zonder aanvallen en zonder medicijngebruik. Ook zonder fysiotherapie en chiropractie. Niets fysieks in en rond je hoofd. Met deze aanpak staat het structureel innerlijk verhelpen voorop, zodat je qua intentie geen last meer hebt van het ziektebeeld migraine.