Meteen naar de inhoud
Home » Oogmigraine en de spirituele tip

Oogmigraine en de spirituele tip

Oogmigraine of clusterhoofdpijn is 1 van de meest moeilijk te verhelpen en te behandelen vormen van migraine hoofdpijn. Oogmigraine-aanval ervaringen zijn op een online forum meestal ernstig. Wat is de betekenis van oogmigraine spiritueel? Wat helpt tegen hoofdpijn achter oog of ogen? Hoofdpijn achter oog door corona, door menstruatie of door zwanger. Het kan optreden bij draaien van nek en ook pijn boven oog bij wenkbrauw veroorzaken. Bovendien kan het aanvoelen als een druk achter oog en wazig zien kan optreden. Zodra je elke dag meer dan 20 oogmigraine-aanvallen hebt, spreken we van CPH Hoofdpijn.

oogmigraine oorzaken noodzaak ontwaken
oogmigraine oorzaken noodzaak ontwaken

Kan je na het vaststellen door een arts va jouw oogmigraine voor een intake uitnodigen op mijn praktijk en een eerste oogmigraine behandeling. Ook kan je kiezen voor een eigen innerlijke zelf-hulp aanpak via een online training. Voor de spirituele oogmigraine behandeling is deze op basis van 25 jaar ervaring in mijn praktijk uitgebreid met een tweetal extra technieken.

Afbeeldingen maken direct duidelijk om wat voor type migraine het gaat. In de afbeelding hieronder is de donkerrode de oogmigraine of clusterhoofdpijn. In en rond het linker of rechter oog.

oogmigraine bij 1 van de ogen
oogmigraine bij 1 van de ogen

De oogmigraine (cluster headache of clusterhoofdpijn) is pijn rondom en achter het oog. Check migraine-symptomen als je niet zeker weet welke soort hoofdpijn je hebt. Dit kan de linker of rechter kant zijn. Het blijkt ook bij patiënten te wisselen. Op de figuur hierboven is deze aan de linker kant aangeduid. De storing van het gezichtsvermogen kan aan beide ogen voorkomen maar vaker bij maar één oog. Vaak begint een oogmigraine-aanval met een blinde vlek of zwarte vlekken die zich in een paar minuten kunnen uitbreiden in het gezichtsveld.

Hoofdpijn links duidt spiritueel gezien op een trauma met moeder. Hoofdpijn en ook oogmigraine aan de rechterkant duidt spiritueel op een trauma met de vader. Meestal ontstaan trauma’s gedurende de zwangerschap en of vroege kindertijd. Meestal zijn migraine cliënten dit vergeten of niet meer bewust van.

Bij een oogmigraine-aanval wordt het zicht tijdelijk vermindert of verdwijnt helemaal. De migraine aanval duurt tussen de vijf en dertig minuten maar de klachten kunnen in sommige gevallen veel langer aanhouden. Zodra de migraine-aanval is gestopt, kunnen de symptomen hoofdpijn, een zwaar gevoel in het hoofd, moe of ziek worden optreden.

oogmigraine aanvallen
oogmigraine aanvallen

Clusterhoofdpijn betekenis

Deze vorm van hoofdpijn achter het oog manifesteert zicht in cyclische patronen. Daarom wordt het ook cluster hoofdpijn genoemd. Het Engelse woord cluster betekent gedurende een bepaalde periode. Het is de meest pijnlijke vorm van hoofdpijn. De oogmigraine pijn wekt je gewoonlijk midden in de nacht gepaard gaande met intense pijn in of rond één oog. Frequente migraine aanvallen (cluster perioden genoemd), kunnen van weken tot maanden duren meestal gevolgd door remissie perioden waarin de hoofdpijn niet aanwezig is. Tijdens remissie heb je geen hoofdpijn gedurende maanden of soms zelfs jaren.

Symptomen oogmigraine

Een clusterhoofdpijn treft snel, meestal zonder waarschuwing, hoewel je misschien eerst migraine-achtige misselijkheid en aura hebt. Veel voorkomende klachten, aandoeningen en symptomen:

  • Eenzijdige intense pijn bij 1 oog
  • Roodheid in uw oog op de aangedane zijde
  • Zwelling rond uw oog op de aangedane zijde
  • Hangend ooglid

Mensen met clusterhoofdpijn, in tegenstelling tot die met migraine, zullen waarschijnlijk gaan trillen of zitten en heen en weer schommelen. Sommige migraine-achtige symptomen – inclusief gevoeligheid voor licht en geluid – kunnen voorkomen bij een clusterhoofdpijn, hoewel meestal aan één kant. Achter 1 van de ogen. De typische cluster-hoofdpijn.

Oogmigraine en de spirituele tip

Om oogmigraine spiritueel te behandelen bieden we een optie om naar mijn praktijk komen voor een intake en een 1ste behandeling om migraine spiritueel betekenis te geven.

CPH hoofdpijn een extreme vorm van oogmigraine

CPH hoofdpijn een extreme vorm van oogmigraine aanbeveling:Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest.

Na elke consult had ik steeds minder en minder intense oogmigraine hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Migraine hoofdpijn en oogmigraine behandel ervaringen

Je kan ook hieronder kijken voor ervaringen bij klanten vertellen over migraine aanvallen. Het behandelpunt van clusterhoofdpijn bevindt zich buiten het lichaam. Toen ik dit specifieke punt ontdekte via mijn gidsen toen kwam er schot in de zaak bij de eerste patiënten destijds. Aanvliegroute is andere doordat ik anders aankijk tegen de migraine oorzaak. Klik op het vooruit of achteruit spoel symbool naast de behandel handen om alle aanbevelingen te lezen.

Hoe ernstig je ervaringen met oogmigraine spiritueel ook zijn bij de reguliere aanpak met symptoom bestrijding door pijnstillers of zwaardere migraine pillen is op lange termijn niet veel te winnen. Elke dag oogmigraine-aanvallen zijn een aanslag op je lichaam en zeer ernstig. Zie eerst een reguliere arts voor het geval je een tia, hersentumor of schildklierafwijking hebt. Kies voor de complementaire aanpak van de oculair hoofdpijn in en rond het oog. Kies voor de oogmigraine spiritueel aanvliegroute. Migraine medicatie kan symtoombestrijding zijn. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk Pasanta voor de spirituele behandeling van jouw oogmigraine!