Meteen naar de inhoud
Home » Migraine structureel verlichten » Migraine tips

Migraine tips

Migraine tips vanuit het complementaire veld op basis van ervaringen met 25 jaar behandelen van migraine patiënten. Realiseer dat je met deze tips opstanding kan worden, doordat het de onderliggende oorzaken qua eigenwaarde bij je kan triggeren! Een migraine tip lijk naar jouw hartzeer en fysieke ongelukken in het verleden. Onderstaand tref je nog 12 tips aan voor jouw migraine!

migraine tips
migraine tips

Migraine Tips 1: Geef nimmer jouw zoektocht op om jouw levenskwaliteit te verbeteren.

Lees de onderstaande aanbevelingen van cliënten. En onderaan deze pagina staat ook een aanbeveling van een client met Chronische paroxismale hemicranie migraine. De meest extreme vorm. Klik op de vooruit en achteruit spoel symbolen naast de handen om alle aanbevelingen te lezen over migraine en ook oogmigraine.

Migraine Tip 2: Geloof dat alle soorten migraine structureel te verhelpen zijn

Voor hen die vertrouwen op hun innerlijk is er geen bewijs nodig.

Vier hen die niet vertrouwen op hun innerlijk is elke bewijs onvoldoende.

Stuart Chase

De quote zegt eigenlijk alles met betrekking tot de keuze wel of niet migraine innerlijk aanpakken. Hoofdpijn harmoniseren werkt met balanceren. De innerlijke oorzaak aanpakken is hiervoor nodig. Garanties zijn niet mogelijk. Een intensieve inspanning om achter de oorzaak te komen kan wel. Na 25 jaar onderzoek en oefenen zijn er maar 2 oorzaken: fysiek ongeluk en of een emotioneel ongeluk.

Migraine Tips 3: Weet dat mensen energetisch precies hetzelfde zijn

Op het niveau van de Heilige Geometrie van onze energielichamen is iedereen gelijk. Evenwel zorgen traumatische ervaringen, familieladingen en lessen uit vorige levens dat ieder individu anders reageert op de omgeving. Migraine is een energetische en fysieke allergische reactie. Jouw hemelse huis met lichtlijnen (onzichtbaar voor meeste mensen) stort in tijdens een migraine aanval.

Migraine Tip 4: Wees bewust dat migraine medicatie symptoombestrijding is

Op de lange termijn met alle chemische stoffen in de medicijnen kunnen er schadelijke effecten optreden. Ook het feit dat je nog steeds hersteltijd na een aanval nodig hebt, is niet gezond voor jouw lichaam. Elke keer krijgt het een klap te verwerken. Houdt wel dankbaarheid naar de migraine medicatie fabrikanten voor de tijd dat je nog niet toe was aan een innerlijke aanpak.

Op de lange termijn met alle chemische stoffen in de medicijnen kunnen er schadelijke effecten optreden. Ook het feit dat je nog steeds hersteltijd na een aanval nodig hebt, is niet gezond voor jouw lichaam. Elke keer krijgt het een klap te verwerken. Houdt wel dankbaarheid naar de migraine medicatie fabrikanten voor de tijd dat je nog niet toe was aan een innerlijke aanpak.

Migraine Tips 5: Realiseer je dat jouw karakter een optel som is van allergische reacties

Jouw karakter is niet vastomlijnd. Veel migraine patiënten die mijn praktijk eerder bezochten vonden zichzelf niet aardig of niet aantrekkelijk. Bijna iedereen identificeert zichzelf hiermee. Spiritueel gezien is dit onjuist. Deze energie kan in de vroege kindertijd overdragen zijn van een volwassene op jouw zelfbeeld. Ook kan je het zelfbeeld overerft hebben van ouders.

Migraine Tip 6: Onderzoek of volwassenen in jouw kindertijd extreem boos op je zijn geweest

In het geval van niet aardig zijn en als maar andere mensen helpen en jezelf daarin verliezen is het goed mogelijk dat er iemand ooit heel boos op je is geweest. Dit volwassene vond je destijds niet aardig. Je hebt waarschijnlijk een seconde gedacht dat je destijds iets verkeerd had gedaan. Die onaardige energie zit nu in jou. Je hebt door het jarenlang met je meedragen je zelf hiermee geïdentificeerd. Valideer of je jezelf een “niet aardig persoon” vindt en daarom altijd klaar staat voor derden om aardig gevonden te willen worden.

Migraine Tip 7: Sta open voor het energetisch of spirituele aspect van migraine hoofdpijn

Ondanks de mogelijke afkeer hiertoe vanuit overerfde overtuigingen. Als je alles al hebt geprobeerd dan is vaak het vertrouwen en het geloof of blind vertrouwen op de achtergrond geraakt. Ken evenwel geen andere therapeuten welke migraine hoofdpijn behandelen met de Heilige Geometrie kennis en ervaring. Werk al 25 jaar aan het helpen van migraine patiënten. Mijn eerste serieuze vriendin had migraine. Zo kwam ik er mee in aanraking.

migraine tips kijk naar onderliggende zeven hartzeer lagen
migraine tips kijk naar onderliggende zeven hartzeer lagen

Migraine Tip 8: Ga na of je in de vroege kindertijd of later in jouw leven een ongeluk hebt gehad met een lichte hersenschudding of erger

Zodra ik dit vraag aan cliënten herinneren ze zich vaak zo een gebeurtenis. Door het ongeluk staan de lichtlijnen scheef in jouw hoofd. Deze situatie veroorzaak alle soorten hoofdpijn waaronder migraine en oogmigraine. Mensen realiseren helemaal niet dat dit de oorzaak kan zijn. Het is immers zo veel jaren geleden. Voor pijn bestaat de tijd niet.

Migraine Tips 9: Check of migraine voorkomt in de familielijn van jouw vader of moeder

Vaak zitten overtuigingen in te weg om een innerlijke aanpak mogelijk te maken. Indien een ouder ook migraine heeft of jarenlang had, dan is dit zeer bepalend voor het geloof in welke aanpak dan ook. Heeft jouw ouder al voor een innerlijke aanpak gekozen? Garanties voor elk individu zijn natuurlijk niet te geven.

Migraine Tip 10: Check of je jezelf onaantrekkelijk vindt

Vaak dragen migraine patiënten zwarte kleding. Ze doen er alles aan om onzichtbaar te worden met bijvoorbeeld zwarte kleding. En mogelijk ook een creatief beroep hebt gekozen om anderen juist wel mooier te maken.

Migraine Tips 11: Valideer of jouw ziel diep van binnen het ziektebeeld in stand houdt om aandacht te vragen

Ziektewinst is vaak er een saboteur die aan het werk is en die aandacht wil. Via de migraine kan een migraine patiënt eindelijk liefde en begrip ontvangen van de directe omgeving. Vaak gaat dit terug naar de vroege kindertijd en jaloezie tussen broers en zussen. Dit gedrag zie ik ook bij cliënten welke van 2 aanvallen per maand terug gingen naar 2 x per jaar. En niet terugkwamen voor een volgend consult om de klus helemaal te klaren.

Migraine tip 12: Meld je aan voor een intakegesprek en eerste behandeling

Klik op het contact formulier om het proces in gang te zetten. We volgen een 5 stappenplan om tot een intake te komen.

Pasanta 5 Stappenplan
Pasanta 5 Stappenplan

Samenvatting

Bouw migraine medicijnen in overleg met jouw arts af. Bij migraine aura neem de complementaire behandelmethode goed in je op. Dit zijn 12 migraine tips uit het complementaire veld. Lees de aanbevelingen van een lotgenoot met de meest extreme vorm van migraine hoofdpijn. Een combinatie van oogmigraine en spanningshoofdpijn. Migraine Tips Energetisch Register Therapeut.