Meteen naar de inhoud
Home » Blog alles over migraine » Migraine hoofdpijn impact

Migraine hoofdpijn impact

migraine hoofdpijn en impact op gezinsleven

Migraine hoofdpijn heeft veel impact op jouw sociale leven. Wat is migraine is een veel gestelde vraag. Vele factoren dienen te worden meenomen om uit te leggen wat migraine aanvallen zijn en hoe ze ontstaan. Er bestaan een aantal verschillende zienswijzen. Ik noem er allereerst een aantal welke te vinden zijn op het internet vanuit reguliere artsen. Mijn persoonlijke zienswijze na 25 jaar migraine patiënten behandeld te hebben als genezend medium is heel anders. Deze is afgeleid van oude Egyptische occulte kennis.

migraine hoofdpijn
migraine hoofdpijn

Wat is migraine hoofdpijn volgens het internet

Migraine is een neurologisch syndroom dat wordt gekenmerkt door veranderde waarneming, ernstige hoofdpijn en misselijkheid. Fysiologisch gezien is de migrainehoofdpijn een neurologische aandoening die vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Het woord migraine is afgeleid  van het oude Franse woord migraigne (oorspronkelijk als “megrim” gespeld maar sinds 1777 in de hedendaags spelling. De Franse term is afgeleid van een vulgaire uitspraak van het laat-Latijnse woord hemicrania. Deze is weer gebaseerd op het Griekse woord hemikrania wat van oorsprong  “half” en “schedel” betekent.

De typische migrainehoofdpijn is unilateraal (pijn aan 1 helft van het hoofd) en pulserend, en duurt van 4 tot 72 uur. Migraine symptomen zijn misselijkheid, braken, fotofobie (verhoogde gevoeligheid voor licht) en phonofobie (verhoogde gevoeligheid voor geluid). Ongeveer een derde ervaart een aura of lichtflits alvorens de aanval zich aandient. De eerste behandeling is met pijnstillers voor hoofdpijn, een anti-emeticum voor de misselijkheid en het vermijden van triggers. De oorzaak is regulier gezien onbekend; de meest voorkomende theorie is een stoornis van het serotonergische controlesysteem. Om deze reden worden pijnstillers gebruikt.

Wat is migraine hoofdpijn volgens reguliere artsen

Migraine gaat gepaard met veel pijn. Een ziek gevoel of een wazig zicht of flitsende lichten voor de ogen kunnen meestal aan deze hoofdpijn voorafgaan. Een migraine begint meestal met een felle, kloppende pijn aan één kant van het hoofd. Deze pijn kan zich verspreiden en gaat vaak gepaard met misselijkheid en braken. Het kan uren of dagen duren. Het ziektebeeld wordt veroorzaakt door de verwijding en samentrekking van de bloedvaten aan een kant van de hersenen.

Het ziektebeeld is een bepaalde vorm van een terugkerende hoofdpijn die vaak voorkomt in families. Volgens de International Headache Society moet migraine-hoofdpijn aan vier van de volgende kenmerken voldoen: aan 1 kant van het hoofd, pulserend of kloppend en verergerd door dagelijkse dagelijkse activiteiten zoals traplopen of zwaar huishoudelijk werk.

Migraine symptomen zoals onverklaarbare lichten of visuele stoornissen, voorbijgaande gevoelloosheid, onverklaarde aanvallen van buikpijn of misselijkheid, enz., Die allemaal worden beschouwd als onderdelen van een volwaardige migraineaanval.

Migraine met aura

Een klassieke migraine vorm  acute hoofdpijn. Voorafgegaan door een neurologisch symptoom, zoals een lichtflits. Een aura gaat niet altijd vooraf aan elke migraineaanval. Oudere patiënten merken soms op dat hun hoofdpijn verdwenen is, maar dat ze nog steeds aura-symptomen hebben.

Migraine zonder aura

Patiënten met gewone migraine hebben nog nooit de neurologische waarschuwingssignalen van een aura of lichtflits ervaren. Ze kunnen een dreigende hoofdpijn aan zien komen door vage signalen zoals vermoeidheid of uitbarstingen van energie, verhoogde of verminderde eetlust of angst. Sommige studies suggereren dat 80% van de migrainepatiënten een migraine zonder aura hebben.

Gevolgen langdurig medicijn gebruik

Het is een bewezen feit dat het frequente gebruik van migraine medicatie jouw  immuunsysteem zwak en kwetsbaar maakt voor andere ziekten. Het overmatig gebruik van medicijnen voor migraine en hoofdpijn kan een effect hebben op het produceren van nog meer hoofdpijn. Deze dienen ook weer onderdrukt te worden. Als gevolg hiervan verdienen farmaceutische bedrijven veel geld. Je kan dus van hen blijven kopen en kopen, jouw verzekeringsgeld verspillen en jouw  gezondheid in gevaar blijven brengen. Dit biedt alleen een tijdelijke verlichting van migraine die op de lange termijn niet gezond is! Wat helpt tegen migraine? (structureel)

Vergroot je levensgeluk doordat je meer tijd kan besteden met je familie, gezin en vrienden. Maak een afspraak voor een intake en eerste behandeling in mijn praktijk.

Wat kan je tegen migraine hoofdpijn doen?

Migraine voorkomen was al in het oude Egypte een studie onderwerp. De oude Egyptenaren gebruikten de grote pyramide voor spirituele initiaties. Het blijkt dat deze vorm zowel boven als onder de grond een deel van de puzzel bevat om migraine aanvallen en alle soorten hoofdpijnen te stoppen. Hoe kan dat?

dubbele octahedron pijn lichaam migraine aura
dubbele octahedron pijnlichaam migraine aura

Migraine voorkomen met Heilige Geometrie Vorm

Wat helpt er tegen migraine? Structuur ! Deze vorm bevindt zich in ons hoofd en is het startpunt van ons bewustzijn. Om deze reden zijn migrainepatiënten bij een aanval erg gevoelig voor pijn, licht en geuren. Het bovenstaande figuur representeert ons pijn lichaam. Bovendien wordt het innerlijke licht door dezelfde geometrische vorm gecreëerd. Om deze reden sluiten migrainepatiënten de gordijnen om zowel het innerlijk licht als het licht van buitenaf te blokkeren. Geen licht op de pijnappelklier vertraagt het roteren van de geometrische vormen en als zodanig ontstaat er minder pijn.

Verlies van deze oude migraine hoofdpijn kennis

Door deze oude heilige geometrie van de Egyptenaren en Tibetanen te bestuderen, betreed je een andere dimensionale wereld, die erg krachtig is. Het werkt met de 2 basisprincipes van het richten van energieën: 1) aandacht en 2) intentie. De intentie zet alles in beweging. Wat je wilt, gebeurt ogenblikkelijk. Dit is het belangrijkste voertuig om migraine aanvallen te stoppen. We weten dat we als mensheid in de oudheid een veel hoger niveau van bewustzijn hebben gehad. Deze principes herinner je direct zodra je het ABC van de heilige geometrie leert. Je diepe innerlijke weet dit nog heel goed.

De kennis op de planeet over deze occulte zaken verdween en bleef alleen behouden in de kloosters en bij inheemse stammen. Elke mens op de planeet – en dus ook jijzelf – heeft een diep innerlijk weten over deze kennis. Zodra je er een verbinding mee maakt ontvouwd zich te rest. Dit kan je gebruiken om de aanvallen te stoppen of jouw hoofdpijnen te stoppen.

Hoofdpijn oorzaken en migraine oorzaak

Een migraine oorzak heb ik weten te identificeren na meer dan 25 jaar als genezend medium actief te zijn geweest. Ik durf te stellen dat de oorzaak van migraine en de oorzaken hoofdpijn te categoriseren zijn in 2 belangrijke groepen. Zelf heb ik heb een ander perspectief dan de reguliere aanpak door (huis) artsen. Ik kijk naar jouw innerlijke emotionele lading en heilige geometrie balancering. De heilige geometrie uitlijning vindt plaats in jouw aura in en om je lichaam heen en natuurlijk met name bij jouw hoofd.

Vanuit mijn perspectief is elke pijn gerelateerd aan verkrampte samengetrokken energie, welke extreem veel angst in zich herbergt. De samentrekking treedt op bij een plotselinge traumatische ervaring. Dit kan fysiek (hoofd)  of emotioneel (hart) van aard zijn. Heb redelijk wat migraine patiënten gezien in combinatie met seksueel misbruik in het verleden. Een trauma met mannen (vader, leraar, oom of opa) geeft hoofdpijn rechterkant. Een trauma met vrouwen (lerares, tante, moeder of oma) geeft hoofdpijn links.

Of je last hebt van een fysieke ongeluk of een emotioneel trauma in beide gevallen is de geometrische uitlijning uit balans. De drie draaiende geometrische vormen in jouw hoofd en hart welke verbonden zijn met het reukzintuig, gevoelszintuig en gezichtsvermogen zijn gezamenlijk niet perfect in  balans. Dit is de echte oorzaak van migraine aanvallen en alle verschillende soorten hoofdpijnen. (Cluster hoofdpijn, Sinus Hoofdpijn en Spanningshoofdpijn)

Onderzoek en jarenlang oefenen op migraine hoofdpijn

Ik heb 25 jaar onderzoek gedaan om migraine en hoofdpijn patient te helpen weer een normaal leven terug te geven.  De oplossing voor migraine en hoofdpijnen is het recht zetten en balanceren van twee energielijnen in het hoofd. In het geval van extreme migraine of cluster hoofdpijnen is het ook noodzakelijk om traumatische ervaringen te verwerken of ongelukken waarbij jouw hoofd of nek in het verleden een flinke klap heeft gekregen weer te herinneren.

blind vertrouwen schort het daaraan?
blind vertrouwen schort het daaraan?

Vertrouwen in innerlijke migraine aanpak

Je hebt al veel jaren allerlei oplossingen gezocht om jouw migraine aanvallen of hoofdpijnen te voorkomen? Je hebt dan hoogst waarschijnlijk weinig vertrouwen in onze nieuwe innerlijke aanpak. In het geval dat jouw moeder of grootmoeder ook last had van migraine aanvallen of hoofdpijn dan heb je waarschijnlijk een sterke overtuiging meegekregen dat je er mee moet leren leven.

Overtuiging chronische aard migraine

Door pijnstillers te nemen heb je geen vertrouwen dat je er ooit nog vanaf komt. Onbewust heb je besloten dat jouw migraine aanvallen of hoofdpijnen chronisch zijn voor de rest van jouw leven. Deze overtuiging heeft grote gevolgen voor jouw familie, gezondheid en vermogen gedurende jouw leven. Het zit erg in de weg naar meer levensgeluk. Je hebt de vraag wat helpt er tegen migraine ? beantwoord met niets.

In het geval de migraine aanvallen gekoppeld zijn aan jouw cyclus is de overtuiging nog sterker. Vrouwen zijn dan heel vaak er van overtuigd dat ze pas tijdens de overgang verlost worden van hun aanvallen. Ook is het vaak zo dat als 1 of beiden ouders met hetzelfde ziektebeeld jarenlang geworsteld hebben de overtuiging voor een oplossing er niet is. Deze clienten zijn zeer sceptisch.

Gevolgen voor sociaal leven

Als je kinderen hebt is de migraine aanval ook een probleem doordat je minder goed voor hen kan zorgen. Hier kan je een schuldgevoel voor ontwikkelen. Werk je dan heb je door de te verwachten absentie ook een schuldgevoel. Je wilt collega’s niet opzadelen met jouw werk. Indien je vader of moeder of grootouders ook al jaren lang last van migraine aanvallen hebben (gehad) dan is de overtuiging dat het niet over gaat ook nog eens krachtiger. Ook zij hebben waarschijnlijk van alles al geprobeerd. In dit geval heb  je de emotionele lading welke de aanvallen veroorzaakt van je familie geërfd. Het is dan in feite niet jouw probleem. Zolang je jezelf er mee identificeert is het laster om er objectief naar te kijken vanuit jouw innerlijk.

impact op sociaal leven
impact op sociaal leven

Ook verzoeken we je niet langer te vertrouwen op externe producten, massage of welke techniek dan ook aangeprezen door derden. We vragen jou naar binnen te keren en de oorzaak van jouw migraine aanvallen of hoofdpijn te gaan zoeken met hulp van ons. Heb je vertrouwen? Pijnstillers zijn er om de hoofdpijn een halt toe te roepen. Je hebt een aanval, slikt een pijnstiller en je herstelt. Dit is niet goed voor jouw gezondheid en de te verwachten levensduur. Realiseer dit goed vanuit jouw hart. Bovendien kunnen de pijnstillers of de dagelijkse medicijnen om de aanvallen te voorkomen jaarlijks voor je zelf en de maatschappij veel geld kosten. Het helpt tijdelijk maar wat helpt er tegen migraine?

Hoe kan je migraine voorkomen?

Hoe kan je migraine voorkomen? Het duurde best wel lang voordat ik de stap kon nemen wereldwijd deze oplossing neer te zetten . Zie ook de Stop Headaches Facebook pagina met meer dan 2.000 likes. Er bestaan veel overtuigingen in het complementaire zorg circuit. Je mag je zelf niet promoten, patiënten dienen naar jou toe te komen en je dient altijd anderen te helpen als je met ze begaan bent. Het bewust zijn van het verdriet van miljoenen hoofdpijn patiënten deed me beseffen er moet iets gebeuren. Ik heb door het 25 jaar lang behandelen van patiënten als genezend medium een schat aan ervaring opgedaan.

Energetisch behandelen? Ook voor spiritueel oogmigraine behandelingen. Het serieus nemen van acute en chronische migraine klachten heeft geresulteerd in kennisopbouw over het  balanceren van lichtlijnen. Wat helpt op een structurele manier? Wat helpt tegen migraine? Dit zijn de beste vragen over en migraine hoofdpijn !