Meteen naar de inhoud
Home » Blog alles over migraine » Migraine aanval oorzaak

Migraine aanval oorzaak

migraine aanval oorzaak

Migraine aanval oorzaak

De migraine aanval oorzaak en hoofdpijn oorzaken zijn te vinden op drie niveaus. Aanvallen zijn zeer vermoeiend. De migraine aanval is eigenlijk ondragelijk. Ze verslechteren zeer sterk de kwaliteit van jouw leven. Daarom heb ik 25 jaar onderzoek gedaan naar de migraine aanval oorzaak en aanpak voor een complementaire aanpak.

Migraine behandeling aanbevelingen

De migraine aanval oorzaak is ondermeer getraceerd bij migraine en oormigraine. Klik op vooruit en achteruit spoelen om alle referenties te lezen. De migraine aanval oorzaak is ondermeer getraceerd bij migraine en oormigraine. Klik op vooruit en achteruit spoelen om alle aanbevelingen te kunnen lezen.

Drie hoofdpijn oorzaken

  1. Eigenwaarde pijn (migraine aanval oorzaak) : extreme situaties van pijn, verveeld voelen, doelstelling al vroeg in leven gerealiseerd; er is geen hoofdoorzaak hiervoor aan te nomen het is een probleem van ons collectief mentaal denken.
  2. Emotionele pijn (migraine aanval oorzaak): gebroken hart qua liefde, niet geliefd voelen, jezelf als een onaardig persoon voelen, jezelf als een onaantrekkelijk persoon zien, ambitie niet vervuld, angsten, koesteren naar erkenning, niet aansluiten bij vrienden en problemen op het werk.
  3. Fysieke pijn (migraine aanval oorzaak) : spanning op de schouders, slecht zicht, hoofdpijnen en overgeven.

De hoofdpijn aanval oorzaak is in 50% van de gevallen alleen categorie type 3: Fysieke Pijn.

De migraine aanval oorzaak is in 40% van de gevallen categorie type 3 en type 2: Emotionele Pijn.

Jouw hoofdpijn oorzaak is in 10% van de gevallen categorie type 3,2 en type 1: Eigenwaarde Pijn.

Migraine aanval oorzaak vaak de lage eigenwaarde

Vanuit mijn ervaring in mijn praktijk is de eigenwaarde pijn de meest pijnlijke pijn voor een mens. De pijn wordt vaak verlegd door zelf-medicatie in de vorm van anti-depressiva, alcohol, druks, gokken, sex, slaappillen of teveel eten. Het zogenaamde vluchten of verdoven van de pijn. Het zielsverdriet wordt in dit geval op een emotionele manier afgevoerd. Verlaagd dit nog steeds onvoldoende het zielsverdriet dan ontstaan er ziektebeelden om op een fysieke manier het zielsverdriet geleidelijk af te voeren. Migraine aanvallen of hoofdpijnen zijn daar een voorbeeld van. Dit is een andere taal vanuit het onbewuste. Niet iedereen begrijpt dit direct. De migraine aanval oorzaak van lage eigenwaarde wordt dus door saboteurs verlegd en hierdoor gecamoufleerd.

Migraine Aanval Oorzaak 1 Hart emotioneel geraakt in vroege kindertijd

In onze kindertijd zijn onze aura’s 10x zo open vergeleken met als we volwassen zijn. In onze vroege kindertijd zijn we hoog sensitief. Het is niet eenvoudig om opnieuw deze sensitiviteit uit de vroege kindertijd als volwassen individu te herbeleven. Het is emotioneel voor velen te pijnlijk. De uitdrukking een olifantenhuid hebben geeft de situatie als volwassen goed weer. In vergelijking met kinderen hebben volwassen een olifantenhuid. De migraine aanval oorzaak kan je ook zien als gelegen in de zachte binnenkant van een kokosnoot. Terwijl pijnstillers inwerken op de harde schil van de kokosnoot.

migraine aanval oorzaak onderliggend hartzeer
migraine aanval oorzaak onderliggend hartzeer

Als kind slaan we pijnlijke gebeurtenissen op in ons fysiek lichaam. De samengetrokken compacte energie met daarin veel angst en boosheid zorgt uiteindelijk voor fysieke klachten. De boosheid is zo intens dat het kind besluit “Deze pijn wil ik niet nog een keer voelen” en slaat heel intelligent de energie op in 1 van de 13 gewrichten, 33 wervelschijven, 6 holle organen of 6 solide organen. Jaren later in de rol als volwassen wordt er boosheid geuit richting een migraine aanval oorzaak. Hierdoor wordt de pijn uit het verleden nog steeds niet gevoeld. Het is een vluchtroute.

Ga naar binnen toe i.p.v. pijnstillers

In het algemeen zijn patiënten zeer boos richting hun migraine aanval en zoeken niet naar de oorzaak van hun hoofdpijn. Dit lost niets op en houdt de patiënt in het patroon van terugkerende aanvallen.  De kans is groot dat je emotioneel beschadigd bent in het verleden. Vaak heb je een overtuiging:” Ik ben geen aardig persoon” of  “Ik ben een lelijk persoon” en ga je vervolgens andere helpen om aardig gevonden te worden of ga je mooie creatieve producten ontwikkelen om als mooier gezien te worden. Deze 2 mogelijke drijfveren zuigen veel levensenergie weg, doordat er een innerlijk eigenwaarde conflict aan ten grondslag ligt.

Hoofdpijn oorzaken weten? wandel eens terug in de tijd

Voor de migraine aanval oorzaak te duiden is het verleden nodig. Op een dag in jouw vroege kindertijd was een volwassen persoon niet aardig tegen jou. Jouw emotioneel aura lichaam stond 10x zo open als dat van die volwassen persoon. Je hebt de boosheid van de volwassen persoon geparkeerd om deze nooit mee te willen voelen. Deze emotionele lading is evenwel over de jaren heen een deel van de persoonlijkheid of van het zelf geworden. Patiënten denken dat ook vaak dat hun migraine aanval oorzaak een andere is. 

Het zelf is evenwel de verzameling van allergische reacties op de opgeslagen emotionele lading in een persoon. Dit karakter van iemand geeft deze allergische reacties weer. Dus het zelf of het karakter geeft de reacties op de buitenwereld aan. Zodra alle emotionele lading is opgelost kom je in een bewustzijnstoestand zonder verdriet. Zodra we met alle mensen op de planeet in deze bewustzijnstoestand zijn bestaat er geen enkel ziektebeeld meer. En dus ook geen oogmigraine, sinus hoofdpijn en spanningshoofdpijn. Alle hoofdpijn oorzaken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Een gevolg van opgeslagen emotionele lading

De echte migraine aanval oorzaak is een opeenstapeling van gebeurtenissen van een verkeerde identificatie dat je niet aardig bent of niet mooi bent. In feite was het de energie van een andere persoon tijdens de vroege kindertijd welke is opgeslagen in jouw emotionele aura lichaam. Na jaren denk je dat jezelf niet aardig of mooi bent. Dit terwijl het de energie van een andere persoon betreft. Deze misplaatste overtuiging zorgt er nog steeds voor dat je onbewust continue andere mensen aan het helpen bent of mooie producten of kunst aan het maken bent. De belangrijkste hoofdpijn oorzaken is die lage eigenwaarde welke continue vergroot dient te worden. Het is de belangrijkste migraine aanval oorzaak, waarbij migraine over meerdere generaties aanwezig is binnen de familie.

Migraine Aanval Oorzaak 2 geraakt in kindertijd of tijdens een ongeluk

Het gevolg is dat de vorm en structuur in je hoofd in het verleden is geraakt en vervolgens is ontzet. Net als een auto waarvan het frame scheef staat en meestal total loss wordt verklaart. Dit kan komen doordat je op je hoofd bent gevallen vanuit een klimrekje, een auto ongeluk of een hersenschudding doordat je bijvoorbeeld keihard een bal op je hoofd hebt gekregen.

Ik ken vele patiënten welke zich direct deze gebeurtenissen voor de geest konden halen toen ik er naar vroeg. Ze hadden hier nooit meer aan gedacht en het ook nooit in verband gebracht met hun migraine aanvallen of ander type hoofdpijn. Een heel klein stukje geheugen komt dan weer naar boven. De belangrijkste migraine aanval oorzaak en bovendien van alle hoofdpijnen. En het goede nieuws is dat het relatief eenvoudig kan worden verholpen met een aantal specifieke behandelingen.

Migraine en behandeling in praktijk

Deze migraine specialist tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik de behandeling van jouw migraine aanval en de migraine oorzaak als gevolg van onderliggende trauma’s. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont. Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag in mijn praktijk voor een eerste ontmoeting en een serie migraine en of hartzeer behandelingen. Deze intentie balanceert naar alle waarschijnlijkheid jouw migraine aanval oorzaak.

Samenvatting hoofdpijn oorzaken

Een fysiek ongeluk uit de vroege kindertijd of later in jouw leven waarbij het hoofd een flinke klap heeft gemaakt is de belangrijkste en het makkelijkst te behandelen hoofdpijn oorzaak. Kom naar mijn praktijk voor een serie energetische therapie behandelingen. Een emotioneel trauma van een volwassen persoon welke boosheid of kritiek heeft afgereageerd op jou is ook een belangrijke migraine aanval oorzaak !