Meteen naar de inhoud
Home » Blog alles over migraine » Migraine door pil of door lage eigenwaarde?

Migraine door pil of door lage eigenwaarde?

migraine door pil

Migraine door pil is gerelateerd aan oude emotionele lading. Jonge vrouwen krijgen juist door hun anticonceptie pil gebruik last van migraine. De verschijnselen vinden plaats in de stop week. Hun Oestrogeen-spiegel is dan lager. Het beste advies is stoppen met de pil en een spiraal laten plaatsen. Of is er nog een andere meer innerlijke of spirituele oplossing? Is er bij jou vaker sprake van hoofdpijn geweest in de week voordat je ongesteld werd en toen je nog niet de pil slikte? Was je in de week voor je ongesteldheid altijd al kribbig of zelfs depressief? Zowel de anticonceptie-pil en migraine pillen slikken is dus niet nodig. Wordt bewust!

migraine door pil
migraine door pil

De spirituele betekenis van menstruatie

Een meisje wordt geboren met een reservoir van 512 eicellen. Dit aantal zie je ook terug in de blauwdruk van de ziel met 8 * 8 * 8 = 512 energetische bollen. Vanaf het jaar en de maand van de eerste ongesteldheid wordt haar energiehuishouding door de menstruatie gereinigd. Dit is gedurende 42 jaar en 8 maanden voordat het reservoir van eicellen opgeraakt. Voor vrouwen gaat er dus vele jaren een reinigende werking van uit. Hetzelfde geldt voor de opvliegers tijdend de overgang. Deze hitte verbrand ook oud hartzeer voor de vrouw zonder dat ze daar voor hoeft te mediteren. Zweten door de pil kan hiermee in verband staan. Migraine door pil eveneens.

de blauwdruk therapie migraine
de blauwdruk therapie migraine

Migraine door pil gebruik heeft een link met menstruatieklachten. Door het pil gebruik met de stopweek komt het hartzeer meer naar bovendrijven. Net als toen je nog geen pil slikte. En de overtuiging :”Ik ben geen aardige persoon” of “Ik ben niet mooi” komen sterker bovendrijven. Jouw lage eigenwaarde wordt dus manifester ervaren. Die lage eigenwaarde hoeft niet van jouzelf te zijn!

vrouw in energieveld van een ster
vrouw in energieveld van een ster

De driehoek welke naar boven wijst is de kwaliteit van de emotionele relatie met je vader. De driehoek met de punt naar beneden is de emotionele relatie met je moeder. Zodra 1 of beiden driehoeken kleiner zijn als gevolg van hartzeer dan ben je niet meer in balans. De migraine met aura en de pil is aan dit vuurlichaam gekoppeld. De vlekken wijzen naar deze Heilige Geometrie. Je hebt dan hoofdpijn door de pil.

Migraine door pil of door lage eigenwaarde?

Je zult wel denken dat is niet zo best. Eigenlijk kan je heel blij zijn met de pil omdat deze je nu van iets bewust maakt. Mijn advies is wel een alternatief zoeken en te bezien of de migraine dan verdwijnt. Parallel kan je kiezen voor het in kaart brengen van je hartzeer. En je hiervoor te laten behandelen eventueel i.c.m. specifieke migraine behandelingen mochten de symptomen blijven manifesteren. Oorzaak migraine is altijd een dieper onderliggende oorzaak.

migraine oorzaken en noodzaak spiritueel ontwaken
migraine oorzaken en noodzaak spiritueel ontwaken

Wat belangrijk is dat indien een volwassen persoon in jouw jeugd heel boos op je is geweest. Deze persoon vond je niet aardig. Je dacht oh jee ik heb blijkbaar iets verkeerds gedaan. De energie van de boosheid verplaatst dan naar jouw energiesysteem. Deze parkeer je ergens in 1 van de 13 gewrichten, 33 ruggenwervels of 12 organen. Na jaren dit met je mee te dragen, zorgt voor de overtuiging dat jij niet aardig zou zijn. Niets is minder waar. Ook rouwverdriet kan je vanuit jouw ouders overerven. Ook dit kan voor hoofdpijnen zorgen. Migraine door pil verwijst naar 2 soorten pillen: de anticonceptie pil en de pijnstiller pil.

Onderstaand treft je een aantal aanbevelingen aan. Klik op de vooruit of achteruit spoel symbolen naast de behandel handen om alle aanbevelingen te lezen.

Migraine door pil en behandeling in praktijk

Deze migraine specialist tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik de behandeling van ziektebeelden en onderliggende trauma’s. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont. Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag in mijn praktijk voor een eerste ontmoeting en een serie energetische therapie behandelingen. Deze intentie verhelpt naar alle waarschijnlijkheid jouw migraine door pil!