Meteen naar de inhoud
Home » Blog alles over migraine » Migraine met aura en de pil

Migraine met aura en de pil

migraine mer aura en de pil

Migraine met aura en de pil

Migraine met aura en de pil is gerelateerd aan oude emoties. Jonge vrouwen lijden aan migraine, juist vanwege hun anticonceptiepil. Het fenomeen van migraine met aura en de pil vindt plaats tijdens de stopweek. Hun oestrogeen spiegels zijn dan lager. Het beste advies is om te stoppen met het innemen van de pillen en een spiraaltje in te brengen. Of is er een andere innerlijke of spirituele oplossing? Had je vaker hoofdpijn in de week voor jouw menstruatie? Was je in die week vóór jouw menstruatie altijd angstig of zelfs depressief?

migraine met aura en de pil
migraine met aura en de pil

Aanbevelingen migraine cliënten

Onderstaand tref je voor migraine met aura en de pil, voor migraine en oogmigraine aanbevelingen aan. Klik op de vooruit en achteruit spoel symbolen om alle aanbevelingen te lezen.

De spirituele betekenis van menstruatie

Een meisje wordt geboren met een nest met 512 eieren. Rare aanvliegroute voor migraine aura en pil. Dit aantal wordt ook weerspiegeld in de blauwdruk van de ziel met 8 * 8 * 8 = 512 energiebollen. Vanaf het jaar en de maand van haar eerste menstruatie wordt haar energiesysteem gereinigd tijdens de menstruatie. Dit duurt 42 jaar en 8 maanden voordat het eierreservoir leeg is. Voor vrouwen heeft het jarenlang een reinigende werking. Daar bovenop nog eens met opvliegers tijdens de menopauze. Deze hitte verbrandt ook het hartzeer van de vrouw in de menopauze zonder dat ze ervoor hoeft te mediteren.

vrouwelijke positie eigenwaarde
vrouwelijke positie eigenwaarde

Door de pil in de stopweek een korte tijd niet in te nemen, komt de onderliggende emotionele pijn weer naar boven. Dit veroorzaakt migraine met aura en de pil. En de overtuiging ‘ik ben geen aardig persoon’ of ‘ik ben niet mooi’ komt dan sterker naar voren. Daarom wordt jouw lage gevoel van eigenwaarde duidelijker weergegeven in jouw gevoelsleven. Dat lage gevoel van eigenwaarde is mogelijk niet van jou!

De opwaartse driehoek is de kwaliteit van de relatie met je vader. En de neerwaartse driehoek is de emotionele relatie met je moeder. Zodra een of beide kleinere driehoeken liefdesverdriet bevatten – een traumatische ervaring met ouders – ben je niet langer in balans of in de juiste harmonische proporties.

Medicijngeïnduceerde migraine of een laag zelfbeeld?

Je zou denken dat de anticonceptie pil niet goed is. Dus migraine met aura en de pil is een goede vraag. Je kunt echt heel blij zijn met die pil, want die maakt je nu nergens van bewust. Mijn advies is om een alternatief te vinden zoals een spiraaltje en te kijken of de migraine dan weggaat. Een andere optie is een behandeling te krijgen gecombineerd met een serie van migraine-specifieke behandelingen. De oorzaak van migraine is altijd een diepere oorzaak. Migraine aanval oorzaak is al 25 jaar een onderwerp van studie. De migraine pillen vormen een symptoombestrijding aanpak. Dus migraine stoppen met pil gaat niet over de anticonceptiepil.

migraine oorzaken en noodzaak spiritueel ontwaken
migraine oorzaken en noodzaak spiritueel ontwaken

Het is belangrijk te bewust te worden dat mogelijk een volwassene in jouw jeugd of kindertijd erg boos op je was. Deze persoon mag je niet. Je denkt dat je iets verkeerd heb gedaan. De energie van woede gaat dan verder naar jouw energiesysteem. Je hebt deze woede ergens geparkeerd in 1 van de 13 gewrichten, 33 wervels of 12 organen. Nadat je dit jarenlang bij je hebt gedragen, ontstaat de overtuiging dat jij geen aardig persoon bent. Niets is minder waar. Verdriet zoals rouwverdriet kan je ook erven van je ouders. Dit kan ook hoofdpijn veroorzaken. Naarmate dit hartzeer zwaarder weegt is de migraine aanval duur langer. Dus stoppen met de pil ervaringen migraine begint stoppen met migraine pillen of pijnstillers te slikken.

Behandeling migraine met aura en de pil in de praktijk

Deze migraine specialist voor de behandeling van migraine en migraine met neurologische uitval vindt je in de regio Haarlem, maar is ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en Engels. Dus door heel Nederland. Met remote healing bied ik de migraine behandeling aan voor traumaverwerking. Ten eerste adviseer ik het face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

Na de intake voor migraine met aura en de pil kan de coaching en behandeling ook op afstand worden uitgevoerd. Woon je dichtbij of is afstand geen issue dan ben ik goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende dorpen uit de omgeving. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, IJmuiden, Velserbroek, Velsen-Zuid en Amsterdam. Ik wil je zien voor de eerste ontmoeting en een reeks energetische therapie behandelingen voor migraine aanvallen. De intentie is het uitbannen van migraine met aura en de pil