Meteen naar de inhoud
Home » Blog alles over migraine » Migraine zonder hoofdpijn duizelig

Migraine zonder hoofdpijn duizelig

migraine zonder hoofdpijn duizelig

Migraine zonder hoofdpijn duizelig is een vorm van migraine welke te behandelen is zonder medicatie. De medische term is Migraine Vertigo of Vestibulaire Migraine. Patiënten hebben last van migraine aanvallen en van draaiduizeligheid. De migraine symptomen zoals het zien van vlekken en overgevoeligheid voor licht en geluid komen ook heel vaak voor bij dit type migraine. Hoofdpijn kan periodiek wel of niet zich manifesteren. De frequentie en duur van de migraine aanvallen verschilt enorm per patiënt. Ze hebben allemaal andere evenwicht of vestibulaire migraine ervaringen.

Onze innerlijke aanpak kijkt naar de 2 onderliggende oorzaken:

  1. Een fysiek ongeluk en de shock in het zenuwstelsel
  2. Een emotioneel ongeluk (hartzeer of traumatische ervaring)
migraine oorzaken en noodzaak spiritueel ontwaken
migraine oorzaken en noodzaak spiritueel ontwaken

Beiden migraine oorzaken veroorzaken migraine zonder hoofdpijn en duizelig zijn door het uit balans raken van lichtlijnen in het hoofd. Bij het emotionele ongeluk is er een weerspiegeling van het hartzeer naar de conditionering van de Heilige Geometrie van de Levensbloem in het hoofd.

Met het achterhalen van een migraine aanval oorzaak en de behandeling daarop afstemmen is al 25 jaar ervaring op gedaan. Alle soorten hoofdpijn en migraine zijn met dezelfde systematiek behandeld. Deze twee onderliggende innerlijke verstoringen en verkramping raken of het pijnlichaam, het gezichtslichaam of het evenwichtslichaam. Vandaar de fotofobie – overgevoeligheid voor licht en de fonofobie – overgevoeligheid voor geluid. De migraine zonder hoofdpijn en duizelig is ook een nasleep.

migraine zonder hoofdpijn duizelig
migraine zonder hoofdpijn duizelig

Door het herhaaldelijk rechtzetten van lichtlijnen in en rond het hoofd neemt de frequentie en ook de intensiteit af van deze vorm van migraine. Dus behandeling zonder medicatie.

Ervaringen van cliënten met migraine en oogmigraine

Onderstaand treft je een aantal aanbevelingen aan. Migraine zonder hoofdpijn duizelig is gemakkelijker te balanceren dan oogmigraine. Klik op de vooruit en achteruit spoel symbolen naast de behandel handen om alle aanbevelingen te lezen.

Migraine zonder hoofdpijn duizelig behandeling in praktijk

Deze migraine specialist tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Ook voor migraine door pil. Met healing op afstand verzorg ik de behandeling van ziektebeelden en onderliggende trauma’s. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont. Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag in mijn praktijk voor een eerste ontmoeting en een serie energetische therapie behandelingen behandelingen voor jouw migraine zonder hoofdpijn duizelig!